Jubilanter hedres

EL og IT Forbundet Distrikt Trøndelag overtok ansvaret for å hedre distriktets jubilanter fra og med de som rundet henholdsvis 25 og 40 år som medlemmer i 2016. Disse blir invitert til markeringer i år, slik at "2017-jubilantene" må vente til neste år.
Tidligere var det fagforeningene og landsomfattende klubber som hadde dette ansvaret, men vi erfarte at dette ikke fungerte over alt, og det ble bestemt at distriktet skulle ta over.
40- og 25-årsmerke
Beklageligvis er det en del som har falt mellom to stoler, men vi har ikke mulighet til å gå etter mange år tilbake i tid og invitere alle som ikke har vært invitert til noen markering tidligere. Mange har også tidligere kun fått merker og diplom (ved 40 år) tilsendt i posten. Men vi vil sende ut til alle som ble jubilanter i 2015. Vi håper at om det er noen som var jubilanter tidligere og ikke har fått merker tar kontakt, så vil vi sende ut.
Årets markeringer foregår i både Nord- og Sør-Trøndelag av hensyn til reiseavstanden. Først blir det arrangement på Munkholmen i Trondheim fredag 8. september, og dagen etter, 9. september på Stiklestad. Vi håper at mange møter opp!